Sedona metoden

Sedona metoden

 

Sedona-metoden är ett fantastiskt sätt att släppa taget om saker som gnager dig till synes bara genom att svara på några enkla frågor om och om igen.

Vad kan Sedona-metoden göra för mig?

Jag har med hjälp av Sedona-metoden, med ofta nästan magisk framgång, hjälpt människor att släppa taget om så varierande besvär som; klumpar och tryck i halsen, bröstet och magen, känsla av att ha betong i axeln, ångest, stress, trötthet, fysisk smärta, sorg, ilska, hat, rädslor, fobier, depression, känsla av meningslöshet, huvudvärk, dåligt självförtroende, självförakt, magbesvär, PMS och vid ett olämpligt tillfälle även kissnödighet. Det är SÅ mycket som sitter mellan öronen. Du kommer att bli förvånad!

Hur funkar det?Orkide

Så som jag ser det är hjärnan en kopplingscentral. Signaler kommer in genom våra sinnen och också från vår egen kropp, därefter bearbetas informationen genom alla våra filter såsom tankar, känslor, uppfostran, kultur, värderingar med mera, för att sen skicka signaler tillbaka till kroppen. Beroende på filtrena i hjärnan blir signalerna som kommer ut negativa och degenererande eller positiva och helande. Filtrena kan ändras med de känslor vi har och känslorna kan ändras med de tankar vi väljer, medvetet eller omedvetet, att tänka. På så sätt kan vi direkt påverka vår kropp med de tankar vi väljer.

Ibland händer det att kroppen vill läka, men vårat minne av skadan eller obalansen gör att långvarig läkning blir svår. Genom att släppa taget om minnet, eller egentligen den känslomässiga laddningen i minnet tillåter man kroppens egen läkningsprocess att göra sitt jobb helt enkelt för att den får en positiv input, eller att man blir mer mottaglig för yttre läkningsmetoder.

Sedona metoden och “The Secret”

Många har sett filmen, eller läst boken “The Secret” som handlar om att tänka positivt för att uppnå alla sina mål. Jag tycker personligen att filmen är riktigt bra, men en viktig sak är bara nämnt i förbigående, nämligen att våra tankar består av både medvetna tankar och undermedvetna. Om man har en hel boll av undermedvetna, till stor del negativa tankar och sedan smetar på ett tunnt lager med ofta krampaktiga, positiva tankar så blir helheten fortfarande inte tillräckligt positiv.

Sedona-metoden är en fantastisk, och den bästa som jag stött på, metod att släppa taget om negativa tankar och känslor, såväl medvetna som undermedvetna.

Sedona-metoden tillsammans med TCM, framförallt akupunktur är en kombination “made in heaven” som tacklar problemen såväl fysiskt och energetiskt som mentalt.

Ett uttryck som de som testat metoden förstår mycket väl är:

Bakom molnen skiner alltid solen!!!